hye .., welcome to ceritakedaiaku.blogspot.com

welcome to ceritakedaiaku-cerita bermula di sini , takkan korang tengok je , komen sikit dan Jangan Lupa Follow ye , peace ...

Guablog Widget :

Like page ini :

Rabu, 7 Mei 2014

Perginya Bujang Lapuk Yang Terakhir !!!

"Walaupun rupa mu tidak ku kenal tetapi loobang hidung mu tetap menjadi pujaan hatiku

CUTTT"

"Itu kubur tempat kau nak mampus bahalol"


Sepertinya yang kita ketahui , Perginya aziz satar bermakna lengkap sudah Bujang Lapuk Menghadap ilahi , Pada aku aziz satar antara pelawak veteran yang aku REUSpek .. Punchline dia memang kena timing , senang kata , memang sampai lah lawak dia


Dulu masa aku kecil-kecil dulu , asal nampak cerita aziz satar je , mindset aku terus fikir mesti lawak cerita ni .. Memang filem dia yang paling kill bagi aku seniman bujang lapuk .. Perghh , Tak lapuk dek hujan .. 


Bujang Lapuk tetap di hati peminat rakyat malaysia

"Pak cik diaorang baling batu pak cik ,"

"Kenapa kau tak elak ?"

"Macam mana saya nak elak , ilmu tu pak cik belum ajar "


Oh belog widget :